Tízezren kampányoltak a mellrák ellen a sztárokkal
Címlap / Őrület / Tízezren kampányoltak a mellrák ellen a sztárokkal

Tízezren kampányoltak a mellrák ellen a sztárokkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A mellrák a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. A korábbi hagyományokat követve a világ egyik vezető kozmetikai vállalata ezen a hétvégén ismét gyaloglást szervezett a Városligetben és környékén. 

A gyalogláson minden eddigi rekord megdőlt, a tavalyi létszámot megduplázva idén csaknem tízezren ragadtak rózsaszín lufit és indultak el a mintegy 4 km-es sétára, amelynek célja a figyelemfelhívás mellett az adománygyűjtés volt. Több ezren vásárolták meg az adománygyűjtő pólót a rendezvényen és azt megelőzően, amit a USE Unsused csapata tervezett. A rendezvény végén ünnepélyesen bejelentették, hogy az AVON a tavalyi gyaloglás óta 50 millió Ft-ot gyűjtött, és ezt a hatalmas összeget a Magyar Rákellenes Ligával közösen kiírt pályázatokon az emlőrák-szűrés modernizálására és műszerekre fordítja.


A kezdeményezéshez több mint 30 ismert hölgy és úr csatlakozott, akik elhivatottan küzdenek azért, hogy felhívják a figyelmet a mellrák veszélyeire és a szűrővizsgálatok jelentőségére. Legyen bár énekesnő, színésznő, modell, műsorvezető, üzletasszony, dolgozzanak akár konkurens csatornánál, vagy a média bármely területén, ilyenkor nem ellenfelek, sőt összefognak, hiszen a céljuk közös: segíteni akarnak!


A nagyszabású mellrák ellenes kampányban részt vett többek között Zséda, Lilu, Ördög Nóra, Gombos Edina, Gönczi Gábor, Brózik Klári, Madár Vera, Szabó Zsófi, Végh Judit, Legerszki Kriszti, Kardos Eszter, Balogh Edina, Pécsi Ildikó, Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, Fresh Viki, Tornóczky Anita, Köböl Anita, Némethy Marcsi, Nagy Adrienn, Bartók Eszter, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Rubint Réka, Horváth Éva, Zimány Linda, Ádok Zoli, Kovács Áron, Vágó Piros, Keleti Andrea, Völgyesi Gabi, Kovács Ági, Oszter Alexandra, Bencsik Tamara, Galambos Dorina.

Céljukat elérték, óriási tömeg gyűlt össze - nemtől és kortól függetlenül - a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy mintegy 4 km-t sétáljanak és így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatták fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.


Az egész napos rendezvény tiszteletére még a nap is kisütött, így verőfényes napsütésben, dobpergéstől kísérve, énekelve tette meg körülbelül tízezer lány, asszony, férfi és gyermek a 4 km-es távot Czanik Balázs bemelegítését követően. Természetesen a séta előtt és után jobbnál jobb programok várták a gyaloglókat és családjaikat. Koncertet adott a Mrs Columbo, Ádok Zoli, Auth Csilla, az Ocho Macho, a Compact Disco, Bartók Eszter, az Animal Cannibals, Vásáry André és természetesen Zséda.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4339 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x