Gazdag floridai nő kutyáira hagyta vagyonát
Címlap / Őrület / Gazdag floridai nő kutyáira hagyta vagyonát

Gazdag floridai nő kutyáira hagyta vagyonát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

A három négylábú örökölte a nő 8,3 millió dollárt érő Miami Beach-i ingatlanát és 3 millió dolláros alapítványát.  

Gail Posner, a csődbe jutott vállalatok szanálásával meggazdagodott Victor Posner lánya márciusban hunyt el 67 éves korában, de a kutyáinak nem kellett lemondaniuk a luxusról. Ma is egész nap személyzet szolgálja ki őket, vagyont érő Cartier gyémánt nyakörvet viselnek és naponta kényeztetik őket élményfürdővel.

Conchita, a csivava és a két másik kutyus, April Maria és Lucia azonban lemondhat a luxus egy részéről, ha elbukják a pert, amelyet a kutyaimádó nő egyetlen fia, a filmrendező Bret Carr indított a végrendelet ellen.


A fiú azt állítja, hogy a személyzet "agymosást" hajtott végre zavarodott anyján, az ő rábeszélésükre lettek a kutyák az örökösök, mert így valójában a személyzet rendelkezik a vagyonnal.

A végrendelet szerint nem csak a kutyák, hanem a személyzet tagjai is súlyos milliókat, összesen csaknem 30 millió dollárt örököltek. Így például a házvezető nő, Elizabeth Beckford 4,5 millió dollárt kapott azzal a feltétellel, hogy továbbra is vállalja a kutyák gondozását a Miami Beach-i ingatlanon. A házvezetőnő lánya is kapott vagy 900 ezer dollárt, ha segít az anyjának.

Milliókat kapott két testőr és Gail Posner személyi edzője is.

A nő fia pedig pontosan annyit örökölt, mint a házvezetőnő lánya...

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1942 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x