15 percenként kell ennie, hogy életben maradjon
Címlap / Őrület / 15 percenként kell ennie, hogy életben maradjon

15 percenként kell ennie, hogy életben maradjon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Lizzie Velasquez még 25 kilo sincs, pedig nem anorexiás. Egy rejtélyes betegség miatt szinte egyáltalán nincs zsír a szervezetében. 

A 21 éves austini (Texas) nő naponta hatvanszor étkezik, összesen akár 8000 kalóriát is elfogyaszt, mégis képtelen egy kis súlyt magára szedni.


"Rendszeresen mérem magam, és ha hízok akár csak egy fontot is, igazán izgatott leszek" - mesélte Lizzie Velasquez. "15-20 percenként ennem kell, hogy fenntartsam az energia szintemet."

"Kisebb adag chipset, édességet, csokit, pizzát, sütit, fánkot, fagyit, ropit és kekszet eszegetek egész nap, ezért alaposan felbosszant, ha azzal vádolnak, hogy anorexiás vagyok."


Lizzie koraszülöttként jött a világra, kevesebb, mint 1200 grammal. Az anyjának azt mondták az orvosok, csoda, hogy életben van, hiszen alig volt magzatvíz körülötte az anyja méhében. Újszülöttként olyan pici volt, hogy játékboltban vásárolt babaruhába kellett öltöztetni.


Azóta is hiába próbálják kideríteni az orvosok, hogy pontosan mi a baja, és mit lehetne tenni a gyógyítása érdekében. Először arra gyanakodtak, hogy egy De Barsy szindróma nevű genetikai rendellenességről van szó, de ezt el kellett vetniük, mert a lánynak nincs semmi gond az értelmi képességeivel. A diagnózis még várat magára.


Most azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy abban a genetikai rendellenességben szenved, amely gyors öregedést okoz, ennek egyik tünete a zsír hiánya a testen és az arcon. De Lizzynek egészségesek a belső szervei, a fogai és a csontjai, ezért az orvosok szerint jók a kilátásai.

Lizzie Velasquez most egy texasi egyetemen tanul, motivációs szakembernek készül és könyvet ír hihetetlen tapasztalatairól. 



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 16965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x