Újabb gyereket akar a világ legkisebb anyukája
Címlap / Őrület / Újabb gyereket akar a világ legkisebb anyukája

Újabb gyereket akar a világ legkisebb anyukája

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Stacey Herald alig 72 centi, de orvosai tanácsa ellenére már háromszor szült, legújabb gyerekét most mutatta meg a sajtónak. Egyben közölte: újabb gyereket terveznek. 

A Kentuckyban élő nő nem egyszerűen törpe: olyan ritka fejlődési rendellenességgel -  üvegcsont, osteogenesis imperfecta - született, amely miatt a csontjai különösen törékenyek. Az orvosai attól tartottak, hogy terhessége alatt a túl nagyra növekvő baba összenyomja a tüdejét és a szívét. Ennek ellenére nem vetette el a magzatait és már háromszor szült.


Stacey Herald most azt mondja, három gyerek elég sok pillanatnyilag, de úgy látja, a jövőben lesznek még gyerekeik. Sőt, ígéretet is tett, hogy fog még szülni.

Mint mondta, hallgatnak az orvosokra, akiket tisztelnek, de nincs mindig igazuk, ezért végül is azt teszik, amit saját maguk jónak látnak.


A gyerekek között ketten is örökölték a betegségét, a most bemutatott legfiatalabb fiú is, aki ezért csak nemrég, héthónaposan került haza a kórházból.


Malachinak, a legfiatalabb gyereknek légzési nehézségei voltak. A különleges, függőleges császármetszésnek köszönhetően azonban törött csontok nélkül jött a világra. (A legtöbb hasonló rendellenességgel születő gyerek csontjai összetörnek szülés közben.) A hároméves Kateri szintén üvegcsontú, a kétéves Makya azonban egészséges.


A férje Wil, egy 27 éves segéd lelkész. Ő normális méretű.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12650 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x