Hulla a Google Street View képén?
Címlap / Őrület / Hulla a Google Street View képén?

Hulla a Google Street View képén?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kisebb pánikot okozott az angliai Worcesterben, hogy egy kislány holttestét vélték felfedezni a Middle Roadon készült képeken.  

Néhány helybéli lakos - miután kíváncsiságból megnézték a környékükről nemrég közétett képeket - attól tartott, hogy egy eddig felderítetlen bűntény nyomát látták.

Szerencsére a valóság ennél sokkal prózaibb: a járdán fekvő 10 éves kislány csak halottast játszott a barátnőjével. Azura Beebeejaun később elmesélte, pontosan emlékszik mindenre: elesett miközben az utcán játszottak és úgy gondolta, jó poén lesz, ha halottnak teteti magát.


Még csak nem is a Google-nek szánt tréfáról van szó, azt sem tudták, hogy éppen fényképezik az utcájukat.

Azura azt mondja, feldobta, hogy kint van az interneten. Alig várja, hogy eldicsekedhessen vele az osztálytársainak, ha elkezdődik az iskola. 43 éves édesanyja azt mondta a sajtónak: viccesnek találja, hogy ez akkora izgalmat keltett a szomszédjai között.


A Google szóvivője közölte, hogy nem kommentálják az egyes képeket. Azt hozzátette, hogy a panoráma képeket készítő kocsik óhatatlanul fura, vagy akár bántó látványt is rögzíthetnek, ezért van arra lehetőség, hogy a képeken szereplő emberek kérjék az egyes képek eltávolítását.




Azura Beebeejaun él

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6280 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x