Kimarad az iskolából a 206 centis lány, mert nem fér be az...
Címlap / Őrület / Kimarad az iskolából a 206 centis lány, mert nem fér be az iskolabuszba

Kimarad az iskolából a 206 centis lány, mert nem fér be az iskolabuszba

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

Egy 14 éves brazil lány már 206 centi, de még mindig nő. Nem fér be a buszba, és mindig le kell hajtania a fejét, ha be akar lépni a család szegényes viskójába. Ám rövidesen megvalósulhat az álma: modell szeretne lenni.  

Az O Globo című brazil lap szerint az Amazonas vidékén, Pará szövetségi államban élő Elisany Silva rövidesen fellép egy shown Belémben.

A hormonzavarnak, ami miatt ekkorára nőtt, persze számos hátránya van, sokszor fáj a feje, vagy valamelyik izma. Ha megfeledkezik magáról, otthon könnyen beveri a fejét a menyezetbe. Eddig nem kezelték, mert a családnak nem volt rá pénze.


Elisany anyja, Ana Maria Cruz azt mondja: szeretné, ha lánya nem nőne tovább, és olyan lenne, mint a többi lány, mert tudja, hogy Elisany furcsának érzi magát és néha a többiekhez szeretne hasonlítani.


A 14 éves lány viszont egészen mást mond, azt állítja, még élvezi is, hogy feltűnést kelt. "Nos, szeretem, hogy magas lány vagyok. Az emberek felfigyelnek rám. Mindenki megnéz, fotóznak, filmeznek... Mindenki, aki lát, azt mondja, hogy kosárlabda játékos vagy modell lehetek, én azonban inkább modell lennék."

A képeken Elisany egyik testvérével és barátnőjével, illetve a családjával látható.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4391 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x