Farkasokat tartanak házikedvencekként
Címlap / Őrület / Farkasokat tartanak házikedvencekként

Farkasokat tartanak házikedvencekként

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-03

Egy kaliforniai pár 10 hibrid farkassal él együtt - az emberhez szokott, kedves állatok a lakásba is bejárhatnak, ott ülnek a gazdik mellett a pamlagon. 

Ha választanod kell, mégis milyen kedvencet tartsál otthon, nem valószínű, hogy rögtön valamilyen veszélyes ragadozó jutna az eszedbe.

A Los Angeles közelében, Studio Cityben egy családi házban élő Paul Pondella és Colette Duvall azonban máskép gondolja, ők kifejezetten boldogok odaadó társaikkal.


Az egész azzal kezdődött, hogy Paul megmentett egy fekete alaszkai hibrid farkast, Shadowt.

A hibrid farkas azt jelenti, hogy az állat egy "igazi" farkas és egy kutya szerelmének gyümölcseként született. A hibrid farkas nem olyan mint egy öszvér: képes szaporodni, ami pompás bizonyítéka annak, hogy a kutya valójában háziasított farkas, amit persze évezredekig tartó tenyésztéssel átalakítottak (mondhatni lassan génmanipuláltak...) őseink.


Szóval Shadow apja egy kutya volt, az anyja pedig egy farkas. Miután jól kijött a gazdikkal, társakat kapott Allie és Takoda "személyében", így ma rangidősként ő a falkavezér - persze csak a gazdik után. Allie és Takoda pedig hét kis farkas kölyökkel lepte meg a kaliforniai párt.

A képeken olyan barátságosnak tűnnek, mint egy öleb, de Paul elismerte, hogy rengeteget kellett velük foglalkozni, sokkal többet, mint egy kutyával, mert az alaptermészetük vad. Ma már azonban teljesen hozzászoktak az emberi környezethez.


A szaporulat miatt a család kinőtte a Studio City-i házat, ezért egy nagy farmra akarnak költözni, ahol elég tér lesz a farkasoknak. Azt mondják, Shadow befogadása megváltoztatta az életüket, most azzal foglalkoznak, hogy elfogadtassák az emberekkel a farkasokat. 
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4574 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x