Szigetet épített kidobált műanyag palackokból
hirdetés
Címlap / Őrület / Szigetet épített kidobált műanyag palackokból

Szigetet épített kidobált műanyag palackokból

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Egy megszállott környezetvédő úszó szigetet épített magának 100 ezer műanyag palackból. A férfi zöld Robinson Crusoe-ként a szigeten él. 

Richard "Rishi" Sowa nem is először vállalkozik ilyesmire. Egyszer már épített egy hasonló szigetet, 1998-ban kezdte, de 2005-ben az Emily hurrikán elpusztította. Most óvatosabb volt, a szigetet egy lagúnában kezdte építeni Mexikó partjainál, ahol védettebb a viharoktól. A számítása bevált, a Spiral Island II. nevű mesterséges sziget már több trópusi vihart túlélt.

"Rishi" Sowa azt tervezi, hogy folyamatosan növeli a szigetet, és ha elég nagy, világkörüli útra indul vele. Már most is lényegesen nagyobb, dúsabb növényzettel, mint a korábban készült képeken látható.


A szigeten egyébként nem egyedül él, van vele két cica, egy kis kutya, néhány csirke és kacsa is. Egyiket sem hívják Pénteknek...

A szigeten minden újrahasznosított anyagokból készült, és persze teljesen önellátó. Van rajta zöldséges kert, banánfa és ananász is. Az energiát napelemek szolgáltatják.

A sziget vitát kavart a környezetvédők között, többen attól tartanak, ha egy hurrikán mégis tönkreteszi, akkor szennyezni fogja a tengert.
 


  
 
[ 9456 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x