Tiltakozás a foci kapus guminője miatt
Címlap / Őrület / Tiltakozás a foci kapus guminője miatt

Tiltakozás a foci kapus guminője miatt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

A brit Derby County foci csapat kapusa ellen fellázadtak a szomszédok, mert a kertben elhelyezett "műalkotásának" része egy felfújt guminő is.  

A szomszédok a Sutton-on-the-Hill nevű kisvárosban azt követelik, hogy a focista, Stephen Bywater távolítsa el a guminőt és a hozzá tartozó műanyag nemi szerveket, valamint az installáció részét képező, graffitivel borított hordozható WC-t. Ő azonban erre nem hajlandó, mondván, hogy az ő hobbija a művészet és az alkotása nem lehet vita tárgya. A klub elhatárolódik és sajnálkozik.

A vita annyira elmérgesedett, hogy már a rendőrséget is kihívták. Az egyik szomszéd, egy 75 éves férfi azt mondta, hogy "ez szörnyű, el akarjuk adni a házat". "Állandóan ad hozzá valamit, újabb részleteket fest, vagy újabb dolgokat tesz hozzá. Azt mondja, ez a műve, de mi azt karjuk, hogy távolítsa el."


Stephen Bywater azonban azt mondja, a műve nem képezi vita tárgyát. Egyébként is, egyeztetett a szomszédokkal, akiket szerinte nem zavar annyira a mű.

A Derby County nem ilyen megértő, közleményében hangsúlyozta, hogy nem ért egyet kapusával és teljes mértékben elhatárolódik magatartásától. "Nem ilyen viselkedést várunk el az alkalmazottainktól."
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3102 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x