Szépségverseny a börtönben
Címlap / Őrület / Szépségverseny a börtönben

Szépségverseny a börtönben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-22

Kolumbia legnagyobb női börtönében szépségversenyt tartottak. A kilenc épületszárny megválasztotta a maga királynőjét, majd ők indultak a döntőben. 

A bogotai El Buen Pastor női börtönben minden szeptemberben megtartják a szépségversenyt a börtönök védőszentje, a Mercedesi Szűz tiszteletére.

Virginia Camacho, a börtön egyik vezetője azt mondja, attól, hogy egyszer hibáztak az életükben, még érezhetik magukat emberi lénynek, és nőnek. A verseny hozzájárul a foglyok visszaillesztéséhez a társadalomba. A börtön lakói közül sokan gyermekkorúk óta a drog kartelleknek dolgoztak.


Egy-egy blokkban 100-250 nő van, van tehát választék. A bogotai börtön 9. blokkja szépének a 23 éves Karina Lopezt választották, aki éppen hatéves börtönbüntetését tölti kábítószer csempészés miatt.

A végső győztes, a fejdísz és az ajándékkosár büszke tulajdonosa azonban a 21 éves Diana Layton lett, aki 12 éves korában csatlakozott egy jobboldali félkatonai szervezethez és egy idő után egy halálbrigád parancsnoka lett. "Olyan helyről érkeztem, ahol férfiként kellett viselkedni. Gumicsizmában és terepszínű katonai ruhában jártam, gépfegyvert hordtam. Annyira jó érzés volt a versenyre készülni és nőiesnek érezni magam. Úgy érzem szeretnek és csodálnak."

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2657 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x