Halott lánya átültetett szívét hallgatta az anya
Címlap / Őrület / Halott lánya átültetett szívét hallgatta az anya

Halott lánya átültetett szívét hallgatta az anya

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Tara Storch meghallgathatta fél éve halott lánya szívverését - egy hálás kétgyermekes anya mellkasában.  

A texasi Tara Storch 13 éves lánya, Taylor márciusban halt meg egy coloradoi sí baleset következtében. Elesett és nekicsapódott egy fának.

Amikor az orvosok közölték a lesújtó hírt a szülőkkel, miszerint a lányuk agyhalott, gondolkodás nélkül hozzájárultak ahhoz, hogy a szerveit átültessék. Az NBC televízió pénteki adásában Tara Storch azt mondta, ez könnyű döntés volt, hiszen Taylor mindig is egy jószívű, adakozó lány volt. Tudták, hogy ő is ezt akarná.


A képen balra Tara Storch, középen Patricia Winters, jobbra pedig Todd Storch

A lány szívét az arizonai Patricia Winters kapta, aki már annyira elgyengült, hogy napi 18 órát aludt és nem tudta ellátni két fiát. Az átültetés nélkül lehet, hogy már nem lenne életben.

Bár a szervátültetések esetében titokban tartják a donor nevét, Patricia Winters könnyen kiderítette, kinek a szívéről van szó. A férje egyik barátja átküldte ugyanis nekik azt a coloradoi újságcikket, amely arról szólt, hogy egy 13 éves lány meghalt sí balesetben, a szívét pedig egy 39 éves arizonai nőbe ültették.

Közben az anya is szerette volna megtalálni a szív új gazdáját, őt egy szomszéd segítette, aki az interneten kutatott átültetésekről szóló hírek után. Így találtak egy olyan cikket, amely egy arizonai átültetésről szól, és amelyhez a szerv befogadójának egy ismerőse kommentet fűzött. Felvették a kapcsolatot és létrejött a megrendítő találkozó.

Taylor szervei még további négy ember életét mentették meg.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2653 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x