Új online Tv a médiapiacon!
Címlap / Őrület / Új online Tv a médiapiacon!

Új online Tv a médiapiacon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Az online médiapiac egyik legjelentősebb tv-s szereplője a napokban új termékkel rukkolt elő, mellyel nem titkoltan a nem hétköznapi embereket kívánja elérni és közelebb hozni az átlagemberek világához! 

A médium azt a magyar, financiálisan tehetős, gazdag réteget kívánja pozitív előjelű górcső alá venni, amely becsületes munkával, törvényes úton, kitartással, szorgalommal szerezte vagyonát, vagy érezvén, hogy többre hivatott, elindult a gazdagodás útján.

A portál missziója: akaraterővel, küzdéssel kovácsolt sikertörténetek bemutatása.

Az ntv1.hu szűkebben a 25-50 év közötti közép- és felsővezetőket, valamint  üzletembereket kívánja megcélozni, de tágabb értelemben mindazokhoz szól, akik igényt tartanak a minőségre életük minden területén, mert ettől komfortosabban érzik magukat, és készek tanulni sikeres honfitársaiktól, valamint változtatni saját sorsukon.

Az ntv1.hu "Zártkör" közösségébe történő jelentkezéseket az üzemeltető egyesével, személyesen vizsgálja meg, ezáltal is garanciát vállalva a színvonal kiépítéséért és tartásáért. A jövőbeni tagoknak egy rövid leírással, néhány sorban be kell mutatniuk önmagukat, elért karriereredményeiket, ami egyrészt segíti elbírálni a kérelmet, másrészt a hazai piacon olyan egyedülálló közösségépítő lehetőséget teremt ezáltal, ahol a hasonló gondolkodásmódú emberek oszthatják meg egymás közt gondolataikat, eredményeiket. 

Médiaügynökségek számára az oldalt az Actual Media Sales House értékesíti. Az ntv1.hu üzemeltetője a Híradó Média Kft., amely többek között a Tabutv.hu és Napiászonline.hu tulajdonosa és fenntartója.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x