Egymillió dollárért futott pucéron Obama nagygyűlésére...
Címlap / Őrület / Egymillió dollárért futott pucéron Obama nagygyűlésére

Egymillió dollárért futott pucéron Obama nagygyűlésére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A rendőrség letartóztatta azt a férfit, aki pucér futással zavarta meg az amerikai elnök nagygyűlését Philadelphiában. 

A nyáron egy brit milliárdos egymillió dollárt ajánlott annak a vakmerő pucér futónak, aki az amerikai elnök előtt mutatja be a kunsztot. A felajánlást tevő Alki David most azt mondja, a letartóztatott futó az ő felhívásának próbált eleget tenni.

A brit üzletember reklámfogásnak szánta a felajánlást, csak annyi volt a kikötése, hogy a futónak a weboldala, a Battlecam.com nevét kell a mellkasán hirdetnie és futás közben legalább hatszor kiabálnia kell az oldal címét.


A New York-i Juan Rodriguez, a pucér futó azt mondta a Philadelphia Inquirer című lapnak: bízik abban, hogy minden feltételnek eleget tett és megkapja a pénzt.

Alki David szerint azonban nem biztos, hogy Juan Rodriguez elég közel jutott az elnökhöz, a futás akkor ér egymillió dollárt, ha a futó látó vagy halló távolságban van Obamától. A milliárdos azt mondta, megnézik a futás videófelvételét, és utána nyilatkoznak arról, hogy Juan Rodriguez valóban teljesítette-e a feltételeket. Hozzátette: reméli átnyújthatnak majd egy zsákot tele készpénzzel Rodrigueznek.


Alki David elismerte, hogy az egész csak reklámfogás, azt pedig külön hangsúlyozta, hogy nagy rajongója Obamának.

A 24 éves Juan Rodriguezt közben óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de vádat emelnek ellene közszeméremsértés és garázdaság miatt. Ha megkapja a pénzt, megosztja négy társával, köztük a barátnőjével, akik segítettek neki a futás megszervezésében.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2193 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x