Emberi szíveket találtak egy temetőben
Címlap / Őrület / Emberi szíveket találtak egy temetőben

Emberi szíveket találtak egy temetőben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A kaliforniai Colma temetőjében két emberi szívet találtak befőttesüvegben, egy-egy fiatal pár fotójával.  

A colmai katolikus temető egyik dolgozója vette észre pár napja az üvegeket, amelyeknek a teteje kilátszott a földből. Kiásta, hogy megnézze és döbbenten vette észre, hogy emberi szívek vannak bennük. A szívekre egy-egy fiatal pár fotóját tűzték fel.


A rendőrség nyomoz, de egyelőre nem találják a képeken látható fiatalokat, nem tudják, honnan származnak a szívek és az indítékot is csak találgatják. Az üvegek mellett félig leégett gyertyákat is találtak.

A rendőrség azt tartja a legvalószínűbb magyarázatnak, hogy valamilyen santería rítus nyomára bukkantak. A santería - a vuduhoz hasonlóan - egy fekete-karibi vallás, amelyben a katolikus és az ősi afrikai vallás elemei keverednek. Ha így van, a rítus végrehajtói nincsenek tisztában a santería rítusaival, mert ez a vallás nem használ emberi testrészeket a rítusokhoz.

A másik feltételezés, hogy valaki durva tréfának szánta a szívek elrejtését úgy, hogy azért biztosan megtalálják. Akár így, akár úgy, aki a szíveket a temetőbe vitte, mindenképpen bűncselekményt követett el, mert valahonnan illegálisan beszerezte a szíveket. Valószínűleg lopták a temetőben...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x