Élve eltemették, két nap múlva kiásta magát
Címlap / Őrület / Élve eltemették, két nap múlva kiásta magát

Élve eltemették, két nap múlva kiásta magát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Egy kanadai szabadulóművész csaknem két napot töltött eltemetve, végül kibújt a fémkoporsóból és hat láb földön át kiásta magát a felszínre.  

A manitobai Dean Gunnarsont még pénteken temették el és 42 órát töltött a koporsóban. Azt mondja, ez olyan hatással volt rá, hogy soha többé nem akar koporsóba feküdni. Azt kéri, ha majd eljön az ideje, őt mindenképpen hamvasszák...

A 46 éves férfi úgy időzítette a szabadulását, hogy az pontosan példaképe, Harry Houdini halálának évfordulójára essen. Houdini 1926-ban halt meg, Halloween napján, 13 óra 26 perckor.

Mintegy 75-en várták Dean Gunnarsont a felszínen, köztük a családja és a barátai.

Dean Gunnarson szerint pokoli nehéz volt kiásnia magát, a föld súlya szinte összetörte, lélegezni sem tudott útközben. Amikor kiért a napfényre, egy pillanatra össze is esett, mielőtt győzedelmesen felemelte a karjait és átölelte a családját.  

A koporsóban zenét hallgatott BlackBerry mobiljáról és a gyermekei fotóit is levitte magával. Nyugodtnak és összeszedettnek kellett maradnia. A biztonság kedvéért videókapcsolat és szellőzés is volt a koporsóban.

A mutatvány egy jótékonysági akció része volt, segítette a karácsonyi adománygyűjtést.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6702 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x