Szexmunkások szemétszedése
Címlap / Őrület / Szexmunkások szemétszedése

Szexmunkások szemétszedése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének kezdeményezése, egy megnyert pályázat és az elfogadás reménye miatt szedtek szemetet a napokban budapesti szexmunkások. 

A rákospalotai szemétégető közelében található Felsőkert út környékét a napokban láthatósági mellénybe öltözött szexmunkások és segítők lepték el, akik azon dolgoztak, hogy megtisztítsák minden szeméttől a prostituáltak környezetét.

"Szexmunkás vagyok, és azért szedek szemetet, hogy tiszta legyen a környezetem. Nagyon sok ember nem tiszteli a környezetet, és ezáltal mindent szanaszét dobálnak!" - mondja az internetes sztártévé videójában egy arca kitakarását kérő lány.

"Tudatformáló funkciója van annak, hogy a lányok maguk szedik a szemetet, hiszen meg kell tanulniuk, hogy sokkal elfogadottabbak lesznek a társadalom számára, ha azokon a helyeken ahol dolgoznak, nem egy szemétbánya van körülöttük!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a projektet szakmai tanácsokkal ellátó Levegő Munkacsoport képviselője, Lenkei Péter.

"Megnyertük a Nemzeti Civil Alap pályázatát, amely négy szemétszedési akciót foglal magába az ország egész területén, de együttműködünk a Levegő Munkacsoporttal is, akik szakmai tanácsokat adnak nekünk a kiadványaink kialakítására és terjesztésére is. A pályázaton két millió forint körüli összeget nyertünk arra, hogy nyolc hónap alatt a szexmunkások körében országszerte terjeszthessünk környezettudatos viselkedésmintákkal kapcsolatos kiadványokat, amelyek praktikus tanácsokat tartalmaznak a számunkra" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fedorkó Boglárka, a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének képviselője.

A szervezők különbontották a tájékoztató kiadványt olyan szexmunkásokra, akik lakásokban dolgoznak, és olyanokra, akik utcán végzik a tevékenységüket. "Kiemelném az óvszerek eldobására történő figyelemfelhívást, bár ez sok esetben nem a szexmunkás saját felelőssége..." - meséli a szakember a tabutv.hu riportjában.

"Azt gondolom, hogy a lakosság elfogadóbb lesz a szexmunkásokkal szemben, ha azt látják, ha az a környezet, ahol a tevékenységüket végzik, tiszta, ápolt és rendben tartott. Ha a takarítás előtt körbenéztünk ezen a területen, akkor teljesen más képet mutatott, mint ahogyan most takarítás után, de természetesen a környezetvédelmi nevelés nem megy egyik percről a másikra, hanem egy sokkal hosszabb folyamat lesz..." - meséli a tabutv.hu riporterének Földi Ágnes, a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, aki szerint ha a lányokat is bevonják a munkába, akkor előbb-utóbb rájönnek, hogy sokkal jobb tiszta környezetben dolgozni, és a lakosság is toleránsabb lesz velük szemben.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x