Sörözik és autózik a bölény - videó
Címlap / Őrület / Sörözik és autózik a bölény - videó

Sörözik és autózik a bölény - videó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

Autóban érkezett egy 727 kilós bölény bika a Spruce Grove bárba, a kanadai Edmontontól 30 kilométerre nyugatra, hogy bedobjon pár korsó sört.  

 

Bailey Jr., a bölény a jelek szerint igazi szerelmese az árpának és a malátának, az Animal Planet televízió brit forgatócsoportja előtt nyakalt be jó pár korsó sört és gyökér sört (Root beer - Észak-Amerikában népszerű, többnyire édes és gyakran alkoholmentes ital, amelyet a szasszafrász (Sassafras albidum) nevű fa gyökeréből készítenek).

Az autókázás miatt nem kell aggódni - a bölény iszik, de nem vezet. A gazdái, Jim és Linda Sautner kísérték el a sörözésre.

Az Animal Planet éppen olyan emberekről készít dokumentumfilm sorozatot, akik nagy, veszélyes és egzotikus állatokkal élnek együtt. A sorozat címe nem véletlenül Fatal Attraction, azaz Halálos vonzódás.

A sorozat rendezője, Matthew Wortman azt mondta, elképesztő vadállatokat ennyire szokatlan körülmények között látni. A kétéves Bailey néha kicsit túl élénk, de megdöbbentő, hogy mennyire szelíd. A forgatás alatt is jól viselkedett.

Jim és Bailey gyakran autóznak a városban az átalakított kocsiban. A jármű tetejét, ablakait, szélvédőjét és az egyik oldalon az üléseit eltávolították, hogy a bölény kényelmesen beférjen. 

 
 
[ 4459 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x