Világújdonságnak számító interaktív játszóház a Corvin...
Címlap / Őrület / Világújdonságnak számító interaktív játszóház a Corvin Bevásárlóközpontban

Világújdonságnak számító interaktív játszóház a Corvin Bevásárlóközpontban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Világújdonságnak számító technikai érdekesség várja azokat, akik ellátogatnak a Corvin Bevásárlóközpont 2. emeletén található interaktív foglalkoztatóba, ahol két óriás kivetítő segítségével kipróbálhatják, hogy hogyan lehet virtuális labdával focizni, vagy virtuális halakat etetni. 

Nem mindennapi virtuális élményben lehet részük azoknak, akik kipróbálják a Corvin Játszóház technikai újdonságait, és részt vesznek a két óriás kivetítő által kínált aktivitásokban: a haletetésben, vagy a focizásban.


Mindkét vetítés külön érdekessége, hogy az interakció hátulról van rávetítve a vászonra, nem pedig a hagyományos módon a néző háta mögül. Így árnyék és eszköz nélkül vehetünk részt a játékban: a halak követik a mozgásunkat és a Corvin logó virtuális érintésével etetni tudjuk őket. A virtuális focipályán, pedig izgalmas mérkőzéseket játszhatnak a fiatalok a modern technika segítségével, mert a kivetítőn mozgó labda érzékeli a mozgásukat, "érintésüket, rúgásukat", és a bitekből összerakott labda, ezeknek megfelelően mozdul el.

A játékok - bár elsősorban gyermekek részére lettek kitalálva - nem nélkülözik a felnőtt érdeklődőket sem, gyakran látni öltönyös férfiakat ebédidőben virtuális meccset játszani.


A gyermekek számára pedig nem kizárólag passzív szórakozást jelent a játék, hanem mozgásigényüket is kielégítő interaktivitást, ahol találkozik a fiatalok által annyira imádott modern technika és az aktív testmozgás. Akik pedig kisebb gyermekekkel érkeznek, azokat egy elkülönített kis játszórész várja rengeteg színes labdával és óriás plüss játékokkal a Corvin Bevásárlóközpont 2. emeletén.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10545 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x