Részegen vezetett a vak
Címlap / Őrület / Részegen vezetett a vak

Részegen vezetett a vak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Egy amerikai férfit eredetileg azért tartóztattak le, mert részegen vezetett és balesetet okozott. Aztán kiderült, hogy ráadásul vak. 

Mark Alan Watson nekiment egy másik autónak Bartlesville-ben (Washington állam), majd elhajtott a helyszínről. Amikor a sheriff emberei megállították, azzal védekezett, hogy érezte az ütést, de nem tudta, hogy az baleset volt. Aztán szó szerint azt mondta a zsaruknak: "Ki**szott részeg vagyok. De mindegy, mert vak vagyok és eleve nem tudok vezetni."

A 41 éves férfi aztán bírósági meghallgatásán is nagyot alakított: az Examiner-Enterprise című helyi lap szerint pofára esett a bíró előtt, amikor az arra kérte, hogy jöjjön közelebb. A bíró megkérdezte, hogy megint ivott-e, de ő azzal védekezett, hogy nem, csak hát vak. Megszondázták és kiderült, hogy megint részeg.

Az, hogy valójában mennyire látáskorlátozott, nem derült ki a tudósításokból. Néhány amerikai lap ugyanis nem egyszerűen azt írja, hogy vak, hanem azt, hogy "jogilag vak". Ez valószínűleg arra utal, hogy nem teljesen vak.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2795 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x