Szívességből lett bankrabló
hirdetés
Címlap / Őrület / Szívességből lett bankrabló

Szívességből lett bankrabló

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Egy amerikai férfi azért vált egy bankrablás gyanúsítottjává, mert szívességből elvitt egy 70 éves nőt a bankjához. A nő kirabolta a bankot, majd hazavitette magát. 


Rendezvénynaptár
A minnesotai Luke Weimert azt hitte, hogy a 70 éves Sandra Leanne Bathke csak azért kér tőle egy szívességi fuvart a bankjához, mert pénzt akar kivenni a számlájáról, hogy kifizethesse a lakbérét Luke Weimert anyjának. A 26 éves férfi készségesen elvitte a bérlőt a bankhoz, majd kint megvárta, amíg végzett.

A bankfiókban azonban a nő nem szokványos módon vett fel pénzt, hanem fegyverrel fenyegetőzve a készpénz átadására kényszeríttette a személyzetet. Aztán kisétált az autóhoz és hazafurikáztatta magát.

A sofőrködő férfit akkor érte a sokk, amikor a háznál már rendőrök várták őket és fegyvert fogtak rájuk. Később azt mondta a sajtónak, fogalma sem volt, mi történik velük. Már egy órája folyt a kihallgatása a rendőrségen, amikor megértette, hogy szívességi sofőrködése segítette a nőt a bankrablásban és ezzel őt gyanúba keverte.

A The Star Tribune szerint ebben az ügyben végül ejtették a vádat a férfi ellen, de mégis letartóztatták egy más indokkal: ittas vezetés vádjával. 
 
[ 1682 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x