Feltámadt, majd másodszor is meghalt
Címlap / Őrület / Feltámadt, majd másodszor is meghalt

Feltámadt, majd másodszor is meghalt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Egy idős brazil nőről a ravatalozóban, pár órával a temetése előtt derült ki, hogy még él. Koporsóban rohantak vele vissza a kórházba, ahol "megint" meghalt.  

A 88 éves Maria das Dorest csaknem élve eltemették, amikor a temetkezési vállalat dolgozói felfedezték, hogy még lélegzik. Az Ipatingában, Minas Gerais államban történt karácsonyi feltámadás sokkolta a sírásókat, de volt annyi lélekjelenlétük, hogy azonnal visszavitték a kórházba, ahol korábban az életjelek hiányára hivatkozva halottá nyilvánították. Úgy vitték, ahogy volt: koporsóban, temetésre előkészítve.


Az idős nő Alzheimer kórban szenvedett és azért került kórházba, mert trombózisok miatt elzáródott több verőere. Novemberben amputálni kellett az egyik lábát. Az orvosok december 22-én halottá nyilvánították, majd átszállították a temetkezési vállalkozáshoz. Most a brazil hatóságok vizsgálják, hogyan tévedhettek ekkorát az orvosok. 


Maria das Dores még két napot töltött az ipatingai városi kórház intenzív osztályán, majd "újra" meghalt. Mivel most a temetkezési vállalat emberei is halottnak találták, el is eltemették pénteken.

Az O Tempo című brazil lap szerint Custodia Amancio, a nő lánya azt mondta: fontolgatják, hogy beperlik a kórházat.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x