Öt év börtönt kaphat, mert elolvasta felesége e-mailjeit...
Címlap / Őrület / Öt év börtönt kaphat, mert elolvasta felesége e-mailjeit

Öt év börtönt kaphat, mert elolvasta felesége e-mailjeit

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

Vádat emeltek egy amerikai férfi ellen, mert a nő laptopján beleolvasott felesége levelezésébe.  

Az oaklandi ügyészek annak a hackerrek elleni jogszabálynak az alapján emeltek vádat a 33 éves férj ellen, amelyet normális esetben személyiség lopások, vagy üzleti titkok ellopása esetén használnak. Akár öt év letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik.

A Detroit Free Press tudósítása szerint Leon Walker - aki már a harmadik férje Clara Walkernek - feltörte a feleség laptopján annak Gmail levelezését és rájött, hogy a nő viszonyt folytat a volt második férjével.

Az ezt bizonyító leveleket ráadásul továbbította az első férjnek is, aki a nő kisfiának az apja.

Leon Walker azt mondta a Detroit Free Pressnek, hogy a gyermek érdekében azt tette, amit szerinte tennie kellett. A második férjet ugyanis korábban egyszer már letartóztatták, mert a gyermek előtt verte Clarát. Szerinte a gyerek is veszélyben volt.

Clara Walker ügyvédje szerint viszont a számítógép technikusként dolgozó férj arra használta a képességeit, hogy megsértse Clara Walker magán szféráját, sőt tovább ment, és felhasználta ellene, amit talált.

Miután megtudta, hogy a férj elolvasta a levelezését, Clara Walker beadta a válókeresetet. Ami a bűnügyet illet, a férj februárban áll a bíróság elé.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2625 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x