Ruha nélkül álltak sorban a kiárusításon
Címlap / Őrület / Ruha nélkül álltak sorban a kiárusításon

Ruha nélkül álltak sorban a kiárusításon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Fiatal árengedmény vadászok dacoltak a hideggel és a kíváncsi tekintetekkel Portugáliában, ahol egy divatos ruhabolt különleges akciót hirdetett a "gyere ruha nélkül és menj el felöltözve" szlogennel.  

A Desigual hálózat, amelynek Portugáliában és Spanyolországban vannak üzletei, a téli kiárusítás keretében azt ígérte, hogy az üzletekbe alsóneműben betérő első 100 vevőt hozzájuk illő ruhával lepik meg. 


Pedro Soares és Ivan Silva elmondta a sajtónak, hogy hajnali egykor elsőként álltak a lisszaboni üzlet elé és reggel kilenckor meg is kapták az általuk kiválasztott öltözéket. Pedro azt mondja, a gyapjú melegítő felsővel és a nadrággal 250 eurót spórolt. Iván pedig elmesélte, hogy nagy mulatság volt az ajtónyitás, amikor mindenki egyszerre akart benyomulni és többen egymásnak estek a jobb ruhákért.

 

Beatriz Almeida, a cég PR menedzsere azt mondta, a különleges akció célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a téli kiárusításra. Hozzátette, hogy a márka egyediségre törekszik, ezért valami szokatlannal akartak előállni.


Azok a nekivetkőzött vevők, akik nem fértek be az ingyen ruhát kapó első százba, 50 %-os kedvezménnyel vigasztalódhattak.


A látványos akciót nem egy időben szervezik a különböző boltokban. Lisszabonban például már lezajlott a roham, de például Barcelonában és Marbellában csak január 7.-én várják a vállalkozó kedvű félmeztelen vevőket.


 
Desigual márkájú ruhaneműket más országokban - így Magyarországon - is lehet kapni, csak saját üzleteik nincsenek még az Ibériai félszigeten kívül. Szóval mi lemaradtunk erről az akcióról...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4774 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x