Cenzúrázzák a melleket a Facebookon
Címlap / Őrület / Cenzúrázzák a melleket a Facebookon

Cenzúrázzák a melleket a Facebookon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Az agyatlan cenzúrázás divatja már a legnagyobb közösségi portált is elérte: letöröltek egy képet, amelyen egy anya az ikreit szoptatja! 

Bodor Andrea Lili képét törölték, aki nem csak büszke anya, hanem hivatásánál fogva fontosnak is tartja, hogy meggyőzze a nőket: szoptassanak. A lenti fotóról van szó, Bodor Andrea Lili Facebook bejegyzését szó szerint közöljük.Ezt kaptam néhány perce. Gondoltam megosztom veletek:

"Szia!

Olyan fényképet töltöttél fel, mely nem felel meg a Felhasználási Feltételeknek, ezért letöröltük. A Facebook nem engedélyez olyan fotókat, melyek egy személyt, vagy csoportot támadnak, vagy meztelen, droggal kapcsolatos, erőszakos témájúak, vagy bármilyen más módon megsértik a Használati Szabályzatot. Ezen szabályok azért szükségesek, hogy a Facebook egy biztonságos és megbízható környezetet biztosíthasson minden felhasználójának, beleértve a számos gyermeket, akik ezt az oldalt látogatják.

Ha bármilyen kérdésed vagy felvetésed van a témával kapcsolatban, látogasd meg a FAQ oldalt itt http://www.facebook.com/help/?topic=wphotos.

A Facebook csapata"


erre ezt írtam:

Sziasztok!

Gratulálok!!!! Sikerült olyan képet letörölni ami a világ lehető legtermészetesebb dolga, gyermekeim táplálása... nyílván ti csak a szexualitást látjátok egy ilyen képen, de ez sajnos nem engem minősít... azt gondolom és hála Istennek sok más kedves ismerősöm (köztük megbecsült szakemberek is) követendőnek, illetve csodálatosnak látják ezt a képet és példa értékűnek tartják, hogy ikreimet így táplálom. Légy szíves tüntessetek el minden olyan képet az oldalról ahol emberek esznek illetve isznak..., hátha megzavarnak másokat.

Üdvözlettel:

Bodor Andrea Lili
pszichológus, dúla és szülésfelkészítő
Levendula Női Alkotóműhely - LUNA
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 16569 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x