Kate Middletont kirúgták a Facebookról
Címlap / Őrület / Kate Middletont kirúgták a Facebookról

Kate Middletont kirúgták a Facebookról

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Azért függesztették fel az oldalát a közösségi portálon, mert meggyanúsították azzal, hogy hamis profilt készített és ki akarja adni magát Vilmos herceg menyasszonyának.  

Ez a nő valóban nem az a Kate Middleton, viszont tényleg így hívják: névrokona a brit trónörökös leendő feleségének. Szó sincsen tehát csalásról.

A Daily Mail című lap szerint az sem tűnt fel, hogy a profil szerint 29 éves, ápolónőként dolgozik a St Andrews rendelőintézetben és Wellingboroughban él.

A barátja megtarthatta a saját profilját, pedig őt meg Jonathan Rossnak hívják, úgy, mint a híres televiziós bemondót.

Kate el van keseredve, mert egyelőre még nem tud belépni az oldalára, pedig sok fotója van ott és a kapcsolatait is ott tartja nyilván. Februárban tartja a 30. születésnapi buliját és egyelőre az ismerősei felét sem tudta elérni.  Szerinte a Facebooknak törlés előtt először fel kellett volna vennie vele a kapcsolatot, hogy ellenőrizzék, valóságos személy-e.

A közösségi portál elismerte a tévedést, amit a szóvivő szerint az magyaráz, hogy naponta több ezer oldalt kell ellenőrizni. "Persze néha hibázunk. Ha ez előfordul, gyorsan dolgozunk a hiba kijavításán."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x