A terrorista gyanús elemek listájára tette a feleségét
Címlap / Őrület / A terrorista gyanús elemek listájára tette a feleségét

A terrorista gyanús elemek listájára tette a feleségét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A brit bevándorlási hivatal egyik munkatársa úgy szabadult meg az idegeire menő feleségétől, hogy rátette a terrorista gyanús elemek listájára, így az nem tudott hazatérni pakisztáni útjáról. 

A nő rokonlátogatáson volt Pakisztánban és amikor kiment a repülőtérre, hogy hazautazzon, közölték vele: nem engedhetik fel a repülőre. Azt nem mondták meg neki, hogy miért.

Felhívta a férjét telefonon, hogy nézzen utána, mi történt, hiszen a bevándorlási hivatal munkatársaként ezt megteheti, amit a férj meg is ígért. Persze a nőnek fogalma sem volt arról, hogy éppen a párja tette fel a terrorista gyanús elemek listájára.


A feleség három évig Pakisztánban ragadt, miközben a férj otthon élvezte a szabad életet. Az esetről beszámoló The Mirror szerint a nőnek valójában semmi köze nem volt sem a terrorizmushoz, sem a szervezett bűnözéshez.

A férj akkor bukott le, amikor elő akarták léptetni és ezért biztonsági szempontból átvilágították. A felettesei így jöttek rá, hogy a felesége rajta van a terrorista gyanús elemek listáján. Amikor kérdőre vonták, a férjnek nem maradt más választása, mint bevallani az igazat. Nem léptették elő, hanem kirúgták...
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2614 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x