Bajban a szőke nők szigete
Címlap / Őrület / Bajban a szőke nők szigete

Bajban a szőke nők szigete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Egy litván cég luxus üdülőközpontot akar építeni a Maldív-szigeteken, a turistákat azzal akarják csalogatni, hogy a személyzet kizárólag szép szőke nőkből áll majd. A helyi nem szőkék tiltakoznak.  

Az Olialia nevű sikeres litván cég (a nevét franciásan ooh-la-lának kell ejteni...) a turista paradicsomnak számító Maldív-szigeteken egy magassarkú cipő alakú mesterséges szigetet tervez, ez lenne a szőke nők szigete. Minden alkalmazott szőke nő lesz, még a szigetre tervezett közvetlen repülőjáratok pilótái is.


A cég sikeres Litvániában, ahol meglovagolta, hogy a szőke nőknek elegük lett az őket kifigurázó viccekből. A cég vezetője, aki maga is egy szőke nő, azt sujkolja, hogy a szőkék szépek és okosak.


A cég sok területen tevékenykedik, például az Olialia sexi cola nevű italt is ő forgalmazza, új értelmet adva a szőke-kóla kifejezésnek. A könnyű zenében is aktívak, egy szőkékből álló litván lánybandát menedzselnek.


A szőke-sziget terve azonban kiverte a biztosítékot a Maldív-szigeteken, hiszen a helyiek között alig akad szőke. Sokan egyenesen rasszizmussal vádolják a céget. Magában Litvániában is sokan megkérdőjelezik azt a tervet, hogy csak szőke nőket alkalmazzanak: szerintük az Európai Unió elvei nem engedik meg a hajszín és a nem szerinti diszkriminációt.


Ráadásul a Maldív törvények szerint minden a szigeteken működő cégnek legalább 50 százalékban helyi lakosokat kell alkalmaznia. Az Olialia most azt mondja, szőke parókákkal oldja meg a problémát. A Maldív kormány egyelőre nem akar állást foglalni a szőke sziget engedélyezéséről, előbb látni akarják a részletes terveket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4449 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x