Jókat sörözik gazdáival Basil, a ló
Címlap / Őrület / Jókat sörözik gazdáival Basil, a ló

Jókat sörözik gazdáival Basil, a ló

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Az angliai Burtonban (Staffordshire) élő mén minden vasárnap betér gazdiával a Meynell Ingram Arms nevű pubba és megiszik egy üdítő korsóval. A kedvence a helyben főzött Marson’s Pedigree sör.  

A pub vezetője már számít a törzsvendég lóra, ezért a kedvenc söre már mindig elő van neki készítve a saját poharában. Guy Wallis kocsmáros azt mondja, már nem is csodálkoznak a lovon, hiszen évek óta egyike a törzsvendégeknek. "Csak bedugja a fejét az ajtón, körbenéz, majd bejön és megissza az italát, mint bárki más."


"Miután sétált egyet, semmit sem szeret jobban, mint bejönni egy nyugodt korsóra, a helyiekkel iszogatni. Nagyon nyugodt, itt tud a legjobban lazítani. A vendégeknél nagy sikere van, mindenki szereti, ha itt van."

Basilt évekig nem engedték be a pubba, jött a gazdáival, de kint kellett várakoznia, bár mindig megpróbált bemenni. Végül nem tagadhatták már meg tovább tőle a betérést, az utóbbi években már bejár a kocsmába. A kilenc éves póniló néha zöldségeket is kap a sör mellé.


A gazdái, Wendy és Harvey Milnes azt mondják, őrülnek, hogy a ló betérhet velük a pubba, de arra mindig vigyáznak, hogy ne igyon túl sokat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2315 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x