Fagyi anyatejből: drága, de veszik
Címlap / Őrület / Fagyi anyatejből: drága, de veszik

Fagyi anyatejből: drága, de veszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

A bizarr újdonságokat kedvelő excentrikus őrülteknek új kedvencük van Londonban: az egyik fagyizó emberi anyatejből készített fagyival rukkolt ki.  

A Covent Gardenben található Icecreamists nevű fagyizó kínálja a Baby Gaga fantázianevű édességet, de gyakran csak az a felírat várja a különlegességre áhítozó érdeklődőket, hogy a sláger termék éppen elfogyott.


Pedig igencsak megkérik az árát, egyetlen adag 14 fontba, mintegy 4500 forintba kerül. Igaz, az alapanyag is drága, hiszen 15 fontot, több mint 4800 forintot fizetnek 10 uncia anyatejért. Az elsőként beszerzett 30 unciás szállítmány 50 adag fagyi készítéséhez volt elég.


A fagyit különleges külsőségek között szolgálják fel, egy Lady Gagának öltözött pincérnő viszi ki és részben a vendég előtt keveri ki, folyékony nitrogénnel hűtve az édességet. Közben olyan ködfátyol keletkezik, mint valami rockkoncerten.


Az egyik kismamáknak szóló weboldalon toborzott 14 anyatej beszállító tejét vaníliával és citrommal ízesítik, és persze pasztörizálják, az anyákat pedig orvosok ellenőrzik.


"Lady Gaga", a pincérnő és Matt O’Connor

"A Baby Gaga krémes és gazdag az íze" - dicsekszik Matt O’Connor, a fagyizó tulajdonosa. "Senki nem csinált eddig semmi érdekeset a fagylalttal az utóbbi 100 évben... Meg akarjuk változtatni, ahogy az emberek a fagylaltra gondolnak. Ha (az anyatej) jó a gyermekeinknek, akkor nekünk is elég jó." A fagyizó tulajdonosa azt is hangsúlyozza, hogy az új fagylalt teljesen természetes.


  Victoria Hiley

Az első adag anyatejet Victoria Hiley szállította, ő jelentkezett elsőként a hirdetésre. A 35 éves leedsi nő azt mondja, ha a felnőttek rájönnek, milyen finom az anyatej, a nők talán könnyebben rászánják magukat a szoptatásra. Victoria Hiley "civilben" tanácsadóként segíti a szoptató kismamákat.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4759 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x