Egy ágyban a disznóval
Címlap / Őrület / Egy ágyban a disznóval

Egy ágyban a disznóval

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Kathy Ruttenberg egy éve minden este ágyba bújik egy disznóval. Nem, nem a férjéről van szó, hanem Trixie-ről, egy vietnami csüngőhasú malacról. 

"Nagyon kedves, ha nyugodtan fekszem" - mesélte Ms. Ruttenberg a The New York Timesnak. A Woodstock (New York állam) közelében élő művésznő azonban gyorsan hozzáteszi: "Ha viszont nyugtalan vagy, az felbosszantja és a patái elég élesek."

Az 53 éves nő mutatta is a lap riporterének a kék foltokat a testén, ennek ellenére a malac a kedvenc hálótársa, pedig más állatokkal is megosztja az ágyát: két cicával és három terrier kutyával.


Gringo, az angóra nyuszi szintén szeretne az ágyába bújni, de már nem fér be. Hiába futkos az ágy körül, a többiek nem engedik fel. Ms. Ruttenberg szerint szigorú hierarchia működik a hálószobában.

Ms. Ruttenberg szokása csak a disznó miatt tűnik furcsának, a háziállatot tartó emberek jelentős része legalább alkalmanként beengedi kedvencét az ágyba. A The New York Times szerint Amerika 165 millió kutyája és cicája közül sok egy ágyban alszik a gazdival: az egyes felmérések 14-től egészen 62 százalékig becsülik az arányukat.


Az ok érthető, a simogatás az embernek és az állatnak is jól esik, növeli a boldogsághormon szintjét. Lelkileg is megnyugtató, ami különösen fontos a magányosak és depressziósak számára.

Vannak szakértők, akik a fertőzés veszélyre hivatkozva bírálják a szokást, mások szerint épp ellenkezőleg, nem árt, ha az immunrendszerünk nincs túlságosan elkényeztetve. 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x