Teljesítette a maratoni távot az amerikai sumos
Címlap / Őrület / Teljesítette a maratoni távot az amerikai sumos

Teljesítette a maratoni távot az amerikai sumos

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-19

Kelly Gneiting hivatalosan is a legnehezebb ember, aki valaha végigfutotta a 42 195 méteres távot. A 40 éves, 186 kilós arizonai sumos a Los Angeles-i maratoni versenyen indult.  

 

Az LA Times szerint Kelly Gneiting 9 óra 48 perc 52 másodperc után ért célba. A 40 éves, 186 kilós férfi ezzel nemcsak a legnehezebb maratonfutó Guinness rekordját szerezte meg, hanem jócskán javított a korábbi nehézségi rekorder idején is: a korábbi csúcstartó 11 óra 52 perc 11 másodperc alatt teljesítette a távot.


A futást szakadó eső és erős szél is nehezítette, a sumos a táv egy részén nem is futott, hanem gyalogolt. Az is nehézséget okozott, hogy sokkal lassúbb volt a többi, profi futónál, ezért a táv második felén már a forgalommal is meg kellett küzdenie: az útlezárást feloldották, mire odaért.

Kelly Gneiting háromszoros amerikai sumo bajnok és világbajnokságokon is képviselte az Egyesült Államokat. 2008-ban már indult a Los Angeles-i maratoni versenyen, de akkor nem értesítette a Guinness rekordok könyvét, ezért a rekordot nem lehetett hitelesíteni.
 
 
[ 3790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x