Kung fu foci
Címlap / Őrület / Kung fu foci

Kung fu foci

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

A Saolin kolostor szerzetesei elégedetlenek a kínai foci színvonalával, ezért úgy döntöttek, foci sulit nyitnak, ahol a kung fu és labdarúgás elemeit elegyítik.  

A foci sulit irányító Si Janlu szerint a kung fu hagyományos fegyelme jót tesz majd a focistáknak. 40 fiatal szerzetest válogattak ki, ők a küzdősportok szakértői és volt válogatott focisták felügyelete alatt edzenek.

Si Janlu szerint "Kína futball teljesítménye ma kiábrándító. Azt reméljük, hogy hozzáadva a kung fu elemeit és szellemét, a kínai foci jobban teljesíthet."

A fiatal szerzetesek a futball edzések mellett a kung funak azokra az technikáira koncentrálnak, amelyek javítják egyensúlyukat és erősítik a lábukat. Ettől jobb focisták lehetnek. Jók a fizikai adottságaik és hozzászoktak a kemény munkához. Saolinban azt remélik, idővel nemzetközi focisztárok lehetnek. A kísérletet a kínai labdarúgó szövetség is támogatja.

Egy internetes kommentelőnek az jutott eszébe, hogy az ötletet Cantona híres ámokfutása adhatta: a francia focisztár egyszer egy repülő rúgással terített le egy bekiabáló nézőt.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3479 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x