Övé a világ legtöbb plasztikai műtétje, de nem lett szörnyeteg...
Címlap / Őrület / Övé a világ legtöbb plasztikai műtétje, de nem lett szörnyeteg

Övé a világ legtöbb plasztikai műtétje, de nem lett szörnyeteg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Cindy Jackson 55 éves, de nem úgy néz ki. Övé a legtöbb plasztikai műtét Guinnesss rekordja, mégsem szabták szét, mint annyi celebet. Egyszerűen nem hajlandó öregedni.  

Cindy Jackson egy korábbi interjúban beismerte, hogy nem tudott szabadulni a késztetéstől, hogy olyan legyen, mint Barbie baba. Mint mondta, hat évesen megnézte a babát és úgy döntött, ő is olyan akar lenni. Biztosan sok kislány gondolja ezt, de aztán kinövik. Ő azonban nem. Ráadásul az ohioi lány nem volt különösebben szép, irigyelte is rendesen a nővérét, aki lélegzetelállító szépség volt.


21 évesen Londonba költözött, rövid ideig punk énekesnőként szerepelt. Aztán 33 évesen eljött az ideje a gyermekkori álom megvalósításának. Az apja halálakor kisebb vagyont örökölt és úgy döntött, hogy az egészet a külleme formálására fordítja. Szép lassan mindent átszabatott, a szemeitől a mellein át térdéig. Elismeri, hogy szokatlan, amit csinált, de nem bánta meg. A "testépítés” anyagilag is bejött neki, két bestseller könyvet adott ki a  plasztikai műtétekről, saját bőrápoló eljárásokat dobott piacra és beutazta a világot. Még az énekesi pályája is felívelt.


20 évnyi plasztikázás után már egy élő Barbie baba volt, amikor rájött, hogy ő valójában inkább a 60-as évek Brigitte Bardot-jára szeretne hasonlítani. Ekkor újabb plasztikai műtétek következtek…

Annak, hogy a teste nem ment tönkre a sok műtét miatt, mint például Jackoé, hogy csak egy közismert elrettentő példát említsünk, egyszerű magyarázata van. Bár 52 műtétje volt, köztük 14 nagyszabású, mindig türelmes volt, mindig kivárt két műtét között. Az eredmény: ha nem is tűnik teljesen természetesnek, elég jól néz ki. A műtétek a becslése szerint összesen vagy 100 ezer dollárba kerültek – szerinte megérte.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 11516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x