Papírkoporsó és selyemurna, morbid történetek
Címlap / Őrület / Papírkoporsó és selyemurna, morbid történetek

Papírkoporsó és selyemurna, morbid történetek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

A temetéseknek is lépést kell tartania a korral. Az újszerű megoldásokat a hétvégén, Paizsban megrendezett és a nagyközönség számara is nyitott Első Temetkezési Expo mutatta be. 

Papírkoporsó

Legyen a koporsó újrahasznosítható, még finomítatlan vagy épp gyorsan bomló. A környezetvédő koporsók az anyaföld védelme mellett kevesebb káros anyagot szabadítanak a levegőbe. A Brigitte Sabatier tervezte papírkoporsók 7 kilót nyomnak, és 250 kg-ig "terhelhetőek". Áruk 360 és 500 euro (95– 132 ezer forint) között mozog.


Személyre szabott koporsók

Agnes Guilleront, az unalmas fakoporsót a természet anyagaival, és magával a halottal díszíti. Egy zöld motívum, egy áttetsző üvegfelület a fakeretben, csakhogy a virágok közt pihenő derűs arc feledésbe ne merüljön.

Urnák selyemből

Sandra Piat, a lapos urna-választékon felbuzdulva művészi magaslatokba emelte ezt a dísztárgynak nem éppen nevezhető kerámiát. 700 és 3.900 euro (185 ezer és egymillió forint) között már kapni selyemhernyó szőtte, vagy tűzzománccal díszített kerámiaurnát. De ne feledkezzünk meg a sókristályokból, vagy kagylóból előállított urnáról sem. Pár szerényebb darab egyszerű üvegfúvással készül.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x