A zabálástól van orgazmusa
Címlap / Őrület / A zabálástól van orgazmusa

A zabálástól van orgazmusa

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Egy 25 éves coloradoi nő a kajálástól élvez el. Egy ritka rendellenesség miatt állandó izgalmi állapotban vannak a nemi szervei (hasonló esetekről már mi is írtunk), de a legfurcsább, hogy éppen a zabálás juttatja a csúcsra.  

 

Gabi Jones először tizenévesen élte át a kaja-orgazmust - egy fagyizóban. Mint mondja, régen volt, de még ma is emlékszik, hogy élvezte a fagylalt finom állagát a nyelvén, amikor bizsergést érzett a nemi szerveiben. A nyomás fokozódott, amíg egyszer csak végig nem söpört az egész testén. Megdöbbentette, ami történt, de nem volt kétsége afelől, hogy orgazmusa volt.


A barátai azt gondolták, csak kitalálja ezt, de bármikor evett sűrű, krémes desszerteket, érezte a bizsergést a lába között. Mások talán kétségbe estek volna, ő viszont azonnal vett magának egy fagylaltgépet... Nem csoda, hogy elhízott, de jól érzi magát a bőrében.


17 éves volt, amikor az orvosok közölték vele: genetikailag elrendeltetett, hogy kövér legyen. Azóta megbékélt ezzel, ma már úgy gondolja, hogy ő nagy és gyönyörű. Észrevette, hogy így is vannak férfiak, akik vonzódnak hozzá. Minél kövérebb, annál szexibbnek érzi magát és annál több orgazmusa van. Hogy legyen pénze a rengeteg kajára, indított egy fizetős honlapot www.GainingGabi.com néven, ahol a férfiak havi 16 dollárért nézhetik, amint étellel tömi magát és ettől elélvez.

 
 
[ 7222 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x