A 40-es évek, ahova a britek visszavágynak
Címlap / Őrület / A 40-es évek, ahova a britek visszavágynak

A 40-es évek, ahova a britek visszavágynak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Amikor az ember nincs kibékélve saját korával, jobb hátat fordítani neki a múlt felé. A 40-es évek reprodukálása a mindennapokban most hódít az alternatívákat oly nagyon kedvelő britek között. 

A legújabb brit sikk megköveteli, hogy a férfi tweednadrágot hordjon hózentrágerrel, jazzt hallgasson, miközben a bajuszát pödörgeti, vesse meg a tömegkultúrát, és a fogyasztói társadalmat. A 40-es évek ideái még mindig élnek a mai dandy-k körében.

Johnny Vercoutre, egy angol chap szenvedélyesen gyűjti a negyvenes éveket idéző tárgyakat. Lakásának dekorációja tökéletes korhű másolat. A földszinten található, kifejezetten az ötórai tea elfogyasztását preferálja a Time For Tea teaház. A férfiak bajuszt viselnek, a nők pedig fűzőbe szorítják bájaikat. A klasszikusok az 1930-as évekből való lószerszámokban és iránytűkben gyönyörködnek. Közülük senki sem merészel az utcára lépni tökéletesen fésült frizura, és hajzselé nélkül. Johnny-nál megtalálható egy mentőautó is abból az időből. Mindenki csodájukra jár, amikor korabeli bőr motoros ruházatot, és pilótasapkát öltenek, és ezen ruházatban régi motorjukra pattannak.

Folytatás a napiaszonline.hu-n.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x