Mutasd a mutatóujjad! Kiderül, milyen ember vagy!
Címlap / Őrület / Mutasd a mutatóujjad! Kiderül, milyen ember vagy!

Mutasd a mutatóujjad! Kiderül, milyen ember vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Görög tudósok szerint, a férfiak mutatóujjának hosszábból megtudható, az illető nemi szervének méretét. (Persze nem izgalmi állapotban...) - A mérete és alakja pedig a jellemedről árulkodik.  

A mutatóujjunk – ahogy neve is mondja; rámutat a dolgokra – az igazságérzetünkről árulkodik.

Gyűrű a mutatóujjon

A tradíció szerint a mutatóujjunkon ritkán viselünk gyűrűt. Aki mégis így dönt, az éppen igazságérzetét erősítheti meg. Akár túlzó mértékben is, például szélsőséges szabálykövetésre, fölösleges másokra mutogatásra, hibás személyek felkutatására való hajlamot erősíthet.Mutatóujj - a Jupiter ujjunk 


Pozitív hatás:
 A "feladat osztó" ujj a problémamegoldó képességről árulkodik. Arról, hogy mennyire merjük konfrontálni az egyes helyzeteket. Tudunk-e delegálni feladatinkból és tudunk-e nemet mondani? Ezt mutatja meg a mutatóujj. Ha fejlett, erőteljes, egészséges körömmel, nem bügykösen áll az ujjunk, akkor bizony ezek a képességeink egészségesek. 

Negatív hatásban, ha megsebesül, vagy ha megsérül ez az ujj:  - Akadályok egy probléma megoldásban, kommunikációs nehézségek, nem mondja ki, amit akar vagy nem mondhatja ki igazán vágyait, a cselekvése korlátozott, korlátozzák személyét, nem jön a segítség számára, vagy nem is tud segíteni, zavarok a mindennapokban, káosz, nem tud helytállni.

Megoldás: Kifelé való megnyílás, jó tettek, pozitív áramlat beindítása jó példával!


Ide kattintva meg tudod nézni, hogy az ujjad vége alapján milyen ember vagy >> 

Mutatóujj masszázs

A gyomor és az emésztés tartozik hozzá, tehát ha nehezünkre esik WC-re menni, vagy éppen hasmenésünk van, akkor érdemes a mutatóujjunkat masszírozni. A mutatóujj tövében kedzve, végig az ujjakon húzva az energiát. 

Mutatóujj és a pénisz

Görög tudósok szerint, a férfiak mutatóujjának hosszábból megtudható, az illető nemi szervének méretét. (Persze nem izgalmi állapotban...)

Görög tudósok egy csoportja, a férfiak péniszmérete és egyéb testrészei közötti kapcsolatot vizsgálta meg. A vizsgálat során a kutatók 52, 19 és 38 év körüli férfiak intim testrésze, és egyéb testméretei (magasság, súly, derék/csípőméret aránya és a mutatóujj hossza) között kerestek összefüggéseket. Végül, a mutatóujj esetében találtak is kapcsolatot.

A kutatás eredménye alapján azt állítják, hogy a férfiak mutatóujjának hossza és a péniszük mérete (nem izgalmi állapotban) között egyenes arányosságra bukkantak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3578 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x