Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket
hirdetés
Címlap / Őrület / Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket

Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Egy chicagói ügyvéd a bírósági tárgyaláson kifogásolta, hogy a másik fél ügyvédje felbérelt egy nagymellű segédet, csak azért, hogy elvonja az esküdtek figyelmét.  

 

Rendezvénynaptár
A Chicago Sun-Times tudósítása szerint Thomas Gooch ügyvéd azzal vádolta a bíróságon az ellenérdekelt fél ügyvédjét, Dmitry Feofanovot, hogy trükkel próbálja elvonni az esküdtek figyelmét az ő lényeges mondandójáról: a kifejezetten nagymellű Daniella Atenciát ültette maga mellé. A panaszt emelő ügyvéd azt mondta, hgoy maga is szereti a nagy melleket, de nem gondolja, hogy valaki csak ezért kiülhet az ügyédi asztalhoz, miközben nincs megfelelő képzettsége. Egyben kérte a tárgyalást vezető bírót, hogy küldje fel Daniella Atenciát a karzatra, a nézők közé.


Dmitry Feofanovot viszont azt mondta, a nő képzett jogi asszisztens, azért ül mellette, hogy a segítségére legyen és korábban már kétszer is megjelent ebben a minőségében a cook megyei (chicagói) bíróságon.

A per egyébként egy kisebb jelentőségű polgári per egy használt autóról. A bíróság még nem döntött arról, maradhat-e az ügyvéd mellett a nagycsöcsű asszisztens.
 
 
[ 2808 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x