Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket
Címlap / Őrület / Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket

Kifogásolta az ügyvéd a nagy melleket

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Egy chicagói ügyvéd a bírósági tárgyaláson kifogásolta, hogy a másik fél ügyvédje felbérelt egy nagymellű segédet, csak azért, hogy elvonja az esküdtek figyelmét.  

A Chicago Sun-Times tudósítása szerint Thomas Gooch ügyvéd azzal vádolta a bíróságon az ellenérdekelt fél ügyvédjét, Dmitry Feofanovot, hogy trükkel próbálja elvonni az esküdtek figyelmét az ő lényeges mondandójáról: a kifejezetten nagymellű Daniella Atenciát ültette maga mellé. A panaszt emelő ügyvéd azt mondta, hgoy maga is szereti a nagy melleket, de nem gondolja, hogy valaki csak ezért kiülhet az ügyédi asztalhoz, miközben nincs megfelelő képzettsége. Egyben kérte a tárgyalást vezető bírót, hogy küldje fel Daniella Atenciát a karzatra, a nézők közé.


Dmitry Feofanovot viszont azt mondta, a nő képzett jogi asszisztens, azért ül mellette, hogy a segítségére legyen és korábban már kétszer is megjelent ebben a minőségében a cook megyei (chicagói) bíróságon.

A per egyébként egy kisebb jelentőségű polgári per egy használt autóról. A bíróság még nem döntött arról, maradhat-e az ügyvéd mellett a nagycsöcsű asszisztens.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x