Kiakadt a pápa az öltáncos apáca miatt
Címlap / Őrület / Kiakadt a pápa az öltáncos apáca miatt

Kiakadt a pápa az öltáncos apáca miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A pápát annyira feldühítette az öltáncos nőből lett apáca és a részvételével egy kolostorban megtartott show, hogy bezáratta az 500 éves római kolostort, a szerzeteseket meg kirúgta. Mintegy 20 cisztercita szerzetest vezényeltek át más kolostorokba, mert életvitelük nem felelt meg az egyházi kívánalmaknak.  

 

A Santa Croce in Gerusalemme (Jeruzsálemi Szent Kereszt) kolostor már 2008-ban feltűnést keltett, mert a hozzá tartozó bazilikában fellépett Madonna, amikor Olaszországba látogatott. Pedig ez a katolikus egyház egyik legszentebb helye, Krisztus keresztre feszítéséből származó ereklyéket őriz.


Ha ez nem lett volna elég, 2009-ben Anna Nobili, egy volt erotikus öltáncos, aki idővel apáca lett, mutatta be – átalakított – tánctudását. A magát isten balerinájának nevező 38 éves nő püspökök és bíborosok előtt mutatta be tudását: egy fakereszttel táncolt. A YouTube videómegosztó oldalra is kikerült a táncos apáca produkciója, az oltár előtt, fakereszttel táncol.


Miután a sajtó is beszámolt a kolostorban zajló szokatlan eseményekről, a Vatikán vizsgálatot rendelt el. Ennek eredményeként döntött most a pápa a kolostor bezárásáról.
Anna Nobili fénykorában

A tánc a videó 4. percénél kezdődik 

 
 
[ 4597 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x