Hihetetlen! 13 év után került elő az elveszett cica!
Címlap / Őrület / Hihetetlen! 13 év után került elő az elveszett cica!

Hihetetlen! 13 év után került elő az elveszett cica!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

George, a barnás szürke kandúr még 1995-ben tűnt el a kaliforniai Santa Rosaban. Gazdái hónapokig keresték, hiába, most mégis kaptak egy hívást egy menhelyről: George előkerült. 

Melinda Merman és Frank Walburg annak idején, amikor még messze volt az ezredforduló és Bill Clinton volt az Egyesült Államok elnöke, tűvé tették a környéket a kedvencükért. Sorra látogatták a közeli menhelyeket és 500 dolláros jutalmat is felajánlottak a cica megtalálójának. Hónapokig keresték, hiába. El sem képzelhetjük, mekkora volt a meglepetésük most, hogy 13 év elteltével kaptak egy hívást egy menhelyről: George náluk van, lehet érte menni. Azt mondják, a 20 perces autóutat végig könnyezték.


A menhely rutinszerűen minden bekerülő állatot ellenőriz, nincs-e a bőre alá ültetve egy chip, amivel azonosítani lehet a gazdáit. George most annak köszönheti nem csak a hazatérését, hanem az életét is, hogy előrelátó gazdái annak idején chipet ültettek a bőre alá. Ha nem találják meg a gazdáit, valószínűleg elaltatták volna. Öreg és beteg, így szinte biztos, hogy nem találtak volna neki befogadó családot.


George már csaknem 17 éves. Nem tudni, mi történt vele, de nem lehetett könnyű élete, az eredetileg 6,4 kilós kandúr 2,9 kilóra fogyott és beteg. Szerencsére antibiotikummal gyógyítható. A megható történet tanulsága: igenis van értelme a chipeknek!


George 3 évesen, a testvérével
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3362 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x