A legmegszégyenítőbb apuka
hirdetés
Címlap / Őrület / A legmegszégyenítőbb apuka

A legmegszégyenítőbb apuka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Az amerikai Dale Price az iskolaév minden egyes napján valamilyen idétlen jelmezben int búcsút az iskolabusz előtt a 15 éves fiának, hogy megszégyenítse a társai előtt. 


Rendezvénynaptár
A Salt Lake City közelében, Forkban lakó férfi eredetileg csak az első iskolanapon akarta zavarba hozni a fiát, és normálisan öltözve a feleségével együtt integetett a kamasz fiúnak. Úgy vélte, ez jó móka. Aztán azonban hallotta, amint az kérleli az anyját: "ne engedd, hogy Apu megint kimenjen és ezt csinálja". Az apa ezt kihívásnak tekintette és azóta minden iskolanap új jelmezben int búcsút a fiának.


Az iskolaév Utah államban 180 napos, Dale Price minden áldott nap más jelmezben jelent meg. Volt már Elvis Presley, Batgirl, a Kis hableány, Leia hercegnő és Neptunusz is, sőt egyszer egy WC-csészén ült kint újságot olvasva. Egyébként pont azt a helyi lapot, a Daily Heraldot, amely beszámolt különös akcióiról.

A fiú, Rain Price azt mondja, eleinte nagyon szégyellte a dolgot, de aztán megszokta. Mint mondja, a busz sofőr időnként azt mondja, élvezzétek a showt! "A buszon mindenki más hamarabb kezdte el élvezni a dolgot mint én. Nem az ő apjuk öltözködött, mint egy bolond!"

  
 
[ 3065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x