Hajdú Péter kerekesszékbe ült
Címlap / Őrület / Hajdú Péter kerekesszékbe ült

Hajdú Péter kerekesszékbe ült

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

A műsorvezető is részt vett az Ability Park roadshown. A fogyatékos emberek jobb megértéséért, a tolerancia jegyében zajlik a játék és a szórakozás "Az év támogatottja 2010" program záróeseményén, a budaörsi Tesco parkolójában. 

A Tesco és az Ability Park "Az év támogatottja 2010" program keretében közös roadshow-t indított 2010 októberében, amely most záró állomására, Budaörsre érkezett. A hivatalos záróeseményen többek között Gerry Gray, a Tesco vezérigazgatója, Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkára és Hajdú Péter, a TV2 műsorvezetője is kipróbálta az Ability Park élménypályáját.

Ma is pénteken várják az érdeklődőket, akik a Tesco áruház parkolójában érdekes és szórakoztató játékok formájában ismerkedhetnek meg a fogyatékos emberek különböző élethelyzeteivel.


Az esélyegyenlőség jegyében rendezett záróeseményen a budaörsi Tesco áruház parkolójában óvodások és kisiskolások is kipróbálták az Ability Park élménypályáját, megismerkedtek a kerekesszékes pályával, az érzékszervi és jelnyelvi játékokkal, Csodaváros boltjával és postájával, valamint számos más érdekes feladattal.

A gyerekek mellett Gerry Gray, a Tesco-Global Áruházak Zrt. vezérigazgatója, Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere és Hajdú Péter, a TV2 műsorvezetője is kipróbálta a gyakorlatban, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni, Szekeres Pállal, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportpolitikáért felelős helyettes államtitkárával együtt pedig számos játékban tették próbára tudásukat.


Gerry Gray, a Tesco nemrégiben kinevezett új vezérigazgatója beszédében hangsúlyozta, hogy az áruházlánc a jövőben is arra törekszik, hogy a felelősségvállalás a napi működését meghatározó alapelv legyen, amely minden érintett kapcsolatában folyamatosan megnyilvánul – kezdve a munkavállalóitól, a beszállítóin és a vásárlóin keresztül a helyi közösségeken át egészen a szélesebb körű társadalomig. "Az év támogatottja program ennek a vállalati felelősségvállalásnak egyik fontos pillére, amelynek keretében évről évre számtalan rászoruló életkörülményein igyekszünk javítani" – tette hozzá a Gerry Gray.

Szekeres Pál, a többszörös paralimpiai bajnok helyettes államtitkár üdvözölte a programot. Véleménye szerint a lassan egy évtizedes munkának nagy szerepe van a közösségi élet formálásában. Hozzátette: "A hátrányos helyzetű emberek életminőségének javítása sokféleképpen történhet. Kívánom, hogy az ilyen és ehhez hasonló programok segítségével minél többen részesüljenek támogatásban és találják meg a legjobb megoldásokat egy teljesebb élethez."


"A program elemeit külön-külön is sikeresnek gondolom. A Tesco vállalati felelősségvállalási programjához kapcsolódva a roadshow keretein belül, a Tesco munkatársainak tartott Ability Parkos képzések bizonyították, hogy az esélyegyenlőségi kérdések értékes tapasztalatokkal gazdagították a résztvevő  Tesco áruházak munkatársait és vezetőit. Az egész program legsikeresebb állomása, az esztergomi rendezvény pedig bizonyította, hogy az elkötelezett vezetők és munkatársak mennyit segíthetnek a program sikerességében. A két nap alatt nálunk megforduló több mint 800 gyermek  és az Ability Park munkatársai számára is felejthetetlen élmény volt" – mondta el Nagy Géza, az Ability Park Egyesület elnöke.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2794 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x