Feleségül vették a piercing-rekorder nőt
Címlap / Őrület / Feleségül vették a piercing-rekorder nőt

Feleségül vették a piercing-rekorder nőt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A világ legtöbb, csaknem 7 ezer testékszert viselő nőjét feleségül vették. Szinte hihetetlen, de nem egy tetkós hard rock rajongó vezette oltár elé, hanem egy kopasz, szürke, nyugdíjas hivatalnok. 

A 46 éves Elaine Davidson Brazíliából költözött a skóciai Edinburghba, ahol ápolónőként dolgozik. Már 2000 óta ő tartja a legtöbb testékszert viselő nő Guinness rekordját, pedig akkor még "csak" 462 piercingje volt. Az esküvő előtt 6925 testékszere volt, már ha pontosan meg tudták számolni. Most pedig megszerezte a legfontosabb ékszert, a jegygyűrűt.


A szerény külsőségek között megtartott edinburghi esküvőn a rengeteg piercingből csak az a 192 látszott, amely az arcát díszíti, a többit takarta a hagyományos fehér menyasszonyi ruha. A 60 éves vőlegény, Douglas Watson teljesen konzervatív öltönyben mondta ki a boldogító igent. A 35 perces ceremónia után azt mondta, hogy "Elaine csodálatosan nézett ki. Az emberek a piercingeket látják, de én látom mögöttük a lenyűgöző személyiségét. Régóta ismerjük egymást. 15 éve találkoztunk egy glasgowi kávézóban, és elkezdtünk beszélgetni. Rögtön összejöttünk és azóta is együtt vagyunk." Elaine azt mondta, hogy nagyon boldog. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 9737 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x