Romantikus lánykérésből börtönbüntetés?
Címlap / Őrület / Romantikus lánykérésből börtönbüntetés?

Romantikus lánykérésből börtönbüntetés?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Egy lengyel "lovag" úgy gondolta, azzal kápráztathatja el a neki tetsző nőt, ha lóháton megy el hozzá. Bedöntötte a ház ajtaját, a nő pedig rendőrt hívott.  

A 40 éves Jan Rudnickinak tetszett a falú egyik elvált asszonya, Gosia Domoslawska és a helyi kocsmában folytatott ivászat után úgy vélte: elkápráztathatja szíve választottját, ha romantikusan, lóháton és félmeztelenül látogatja meg.


A dolog balul sült el: a 36 éves nő a lányával tévézett, amikor hatalmas csattanással betört a bejárati ajtó, majd megjelent lóháton egy félmeztelen férfi. Persze megrémültek és kihívták a rendőröket. "Soha nem tetszett és most aztán biztosan nem. Ha ezzel akarta meghódítani a szívemet, akkor súlyosan bolond lehet" - mondta Gosia.


Egy ivócimbora azt mondta, a kocsmában először azt hitték, Jan csak viccel, de aztán felpattant a lóra, amivel az ivóba érkezett és elvágtatott. Aztán már csak azt halották, hogy letartóztatták. Jan kijózanodva bocsánatot kért és felajánlotta, hogy kijavíttatja az ajtót, de a rendőrség szerint magánlaksértés történt és eljárást indítanak. Lehet persze, hogy annyi volt a baj: a ló nem fehér, Jan pedig nem herceg.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x