Guminőt vitt a suliba: 8 év börtönt kaphat
Címlap / Őrület / Guminőt vitt a suliba: 8 év börtönt kaphat

Guminőt vitt a suliba: 8 év börtönt kaphat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Egy 18 éves végzős amerikai gimnazista tréfából bevitt egy felfújható szexbabát a gimibe. A törvény szigora lecsap rá, akár 8 év börtönbüntetést is kaphat... 

Az eset Indianában történt. Tyell Morton kieszelt egy idétlen, de innen nézve nem éppen veszélyes tréfát. Szerzett egy guminőt (hogy honnan, még nem derült ki), majd bevitte egy dobozban a suliba. Aztán belopózott a lány WC-be, felfújta a babát és elhelyezte az egyik ülőkén.

Kilopózott, látszólag észrevétlenül, és várta a röhögést. A nevetés elmaradt, mert valójában észrevették: a biztonsági kamerát figyelő személyzetnek feltűnt egy kapucnis, gumikesztyűt viselő figura, aki egy gyanús csomaggal bemegy a női mosdóba és röviddel később üres kézzel távozik. Kihívták a rendőröket, a fiút elkapták.

Tyell Morton most hiába magyarázza, hogy csak egy ártatlan tréfáról volt szó, a terrorizmus ellenes törvény alapján emelnek vádat ellene és akár 8 év börtönbüntetéssel is sújthatják. Csak összehasonlításul: ha nem guminőt, hanem egy pisztolyt vitt volna a suliba, azért maximum 3 évet kaphatna.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5016 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x