Ajándék autó a kőszegi SOS Gyermekfalunak
hirdetés
Címlap / Őrület / Ajándék autó a kőszegi SOS Gyermekfalunak

Ajándék autó a kőszegi SOS Gyermekfalunak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Kőszegen folytatódott a 100 éves Chevrolet születésnapi ünnepségsorozata, amelynek során az autógyártó cég harmadik ajándék autóját adta át SOS Gyermekfalvak magyarországi szervezetének. A falu kis lakóit Barabás Éva, SOS Jótékonysági nagykövet, Janicsák Veca, énekesnő és nem utolsó sorban egy gyönyörű hófehér Chevrolet Captiva várta az eseményen. 

 

Rendezvénynaptár
A 100 éves Chevrolet jubileumi születésnapja alkalmából 100 autót ajándékoz az SOS Gyermekfalvaknak Európa szerte, melyből 6 gépjárművet a szervezet magyarországi falvai kapnak. A 6 autóból a mai napon a harmadik Chevrolet is otthonra talált a kőszegi SOS Gyermekfalunál.


A gyermekfalu lakói a jeles eseményen tánccal és ajándékkal készültek az autógyártó cég képviselőinek, amelyet Jávorszky Iván, az SOS Gyermekfalu magyarországi szervezetének igazgatója és Megyeri György, a Chevrolet regionális értékesítési igazgatójának beszéde követett. A kivételes előadások után Huber Lászlóval, Kőszeg polgármesterével és a soproni márkakereskedés vezetőjével, Horváth Tiborral együtt egy vadonatúj Chevrolet Captiva kulcsait adták át az SOS Gyermekfalu Kőszeg vezetőjének, Szilágyi Imrének.

Ezután Barabás Éva vezetésével a gyermekek vették birtokukba az új "családtagot", majd átszellemülve élvezték a szervezők által megvalósított színes programokat.

 
A kicsiket a helyszínen a felállított ugrálóvár, vattacukros, hotdogos és pattogatott kukoricás stand mellett arcfestéssel és rajzkuckóval várták a program szervezői, valamint egy izgalmas bűvész előadással, amelyen Kovács Bence, bűvész szórakoztatta a gyermekeket hihetetlenebbnél hihetetlenebb mutatványaival. Az előadás után az ünnepség csúcspontjához érve a frissen átadott autó társaságában Janicsák Veca és a kicsik elénekelték közösen a "Boldog születésnapot", ami alatt egy hatalmas születésnapi torta is megérkezett a helyszínre. Az édesség elfogyasztása után a gyerekek minden bizonnyal leginkább várt programpontja következett: Janicsák Veca fellépése. Az énekesnő a lelkes gyerekekkel közösen adta elő számait, valamint a kicsik által kért kedvenc dalokat is elénekelte. A rendezvény végén Sinka Zsolt, erőművész foggal húzta el a gyermekekkel megtelt Captivát.


"Hihetetlenül izgalmas volt ez a rendezvény mindannyiunk számára, de úgy vélem talán a kicsik érezték magukat a legjobban. Már nagyon régóta készültek erre a napra és szerintem mindenképpen maradandó élmény lesz nekik. Ha ránéznek majd az autóra bizonyosan ennek az izgalmakkal teli eseménynek az emléke jut majd eszükbe" – mondta Szilágyi Imre, faluvezető a rendezvény végén. 
 
 
[ 3200 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x