Szexrabszolgát csinált a rablóból a fodrásznő
Címlap / Őrület / Szexrabszolgát csinált a rablóból a fodrásznő

Szexrabszolgát csinált a rablóból a fodrásznő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az orosz szőkeség eszméletlenre verte, levetkőztette és pucéron megkötözte, majd három napig szexrabszolgaként "használta" a rablót, hogy "megleckéztesse". 

A 32 éves Viktor Jaszinszki tájékozatlannak bizonyult, nem tudta kivel kezd ki, amikor felfegyverkezve betért a fodrászatba a napi bevételt követelve. Nem tudta, hogy a szőke fodrászkisasszony fekete öves karatemester.

A 28 éves Olga Zajac egy rúgással földre vitte, majd az eszméletlen támadót levetkőztette és a hajszárító vezetékével kikötözte a radiátorhoz a hátsó szobában. Három napig tartotta fogva, közben szexrabszolgaként használta és csak viagrát adott neki enni... Aztán elengedte azzal, hogy "tűnj el a szemem elől!"

Viktor első útja a kórházba vezetett, hogy feldagadt nemiszervét kezeltesse, majd a rendőrségre ment feljelentést tenni.

Olga a kihallgatásán azt mondta a rendőröknek: "Micsoda egy seggfej! Igen, volt köztünk szex néhányszor. De vettem neki egy új farmert, kaját adtam neki és a végén még ezer rubelt is kapott, amikor elment."

Mindkettőjüket őrizetbe vették.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x