Kívánsághajók úsznak a Dunán
Címlap / Őrület / Kívánsághajók úsznak a Dunán

Kívánsághajók úsznak a Dunán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

A Tabu TV stábja ezúttal egy celebmentes környezetben volt, ahol az emberek kívánságaikat kis papírhajók formájában engedték a Duna vízére. 

"Az idén tizenkét éves Harmonet magazin elhatározta, hogy az emberek ne csak a testükben és környezetükben, hanem a lelkükben is emelkedjenek egy kicsit, hiszen ez ugyanolyan fontos. A vonzás törvényével a mai napig egyre többen és többen találkoznak, legyen az üzleti világ vagy ezoterikus világ. Az olvasóinktól összegyűjtöttünk több mint háromezer kívánságot, majd azokat papírhajókra írtuk. Ezeket a hajócskákat közösen engedjük rá a Duna vízére" - mesélte Gáspár Katalin főszerkesztő, az esemény szervezője.

"Tulajdonképpen egy ilyen tízmillió szoros kívánság napon vagyunk és ehhez kapcsolódó programokhoz kötődik az én koncertem is. Lényege ennek az egésznek az, hogy a kis, általunk készített hajócskákat, amikből szerintem mindenkinek van itt legalább húsz, ráeresszük a Dunára és reménykedünk benne, hogy valóra vállnak a kívánságaink" - mondta nagy kedvel és mosollyal Kövi Szabolcs zenész.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x