Agyonverte szüleit, majd bulit rendezett
Címlap / Őrület / Agyonverte szüleit, majd bulit rendezett

Agyonverte szüleit, majd bulit rendezett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Kalapáccsal agyonverte szüleit egy 17 éves floridai fiú, majd bulit rendezett a lakásukban, miközben a két véres holttest a hálószobában feküdt. 

Tyler Hadley szombaton végzett a szüleivel, az 54 éves Blake és a 47 éves Mary-Jo Hadleyvel, a floridai St. Lucie-ben. Az ágyra felfektetett holttesteket és a gyilkosságra használt körmös kalapácsot rájuk dobált könyvekkel, füzetekkel és törölközőkkel takarta el. A gyilkosság előtt a fiú három ecstasy tablettát vett be.

A gyilkosság utáni mulatságot Hadley a Facebookon hirdette meg; az eseményen összesen 40-60 ember verődött össze. A rendőrök vasárnap reggel vették őrizetbe az elkövetőt egy barátjának feljelentése alapján, akinek még szombat este elmesélte a szörnyű bűncselekményt. A gyilkos fiatalember bizonyítékul megmutatta, hogy mind az apja, mind az anyja autója a kocsifelhajtón áll. A még mindig hitetlenkedő ismerős ezután benyitott a hálószobába, ahol megpillantotta a halottak lábait. Hadley a buli után megpróbált gyógyszer-túladagolással végezni magával.

A barát, Michael Mandell szerint Tyler Hadley percekig tétovázott, hogy megüsse-e a komputer előtt ülő anyját, majd amikor végül többször is lesújtott rá hátulról, az asszony felsikoltott: Miért? Az apa a kiáltásra lépett be a hálószobába.

A fiú ügyvédje javaslatára ártatlannak fogja vallani magát a bíróságon.


Ez a kép a buli közben készült a gyilkosról


A gyilkos fegyver
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2551 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x