Brit csókszokások
Címlap / Őrület / Brit csókszokások

Brit csókszokások

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Hetente egyszer sem csókolja meg egymást a brit házaspárok ötöde, a szigetországban Kelet-Anglia lakosai a legcsókosabbak - ilyen információkkal szolgál az a felmérés, amelyet a Brit Szívalapítvány végeztetett. 

A fontosabb kérdések a mesterséges lélegeztetéssel történő újraélesztés és életben tartás köré csoportosultak - és ennek oktatását célozza az egész kutakodás -, de mellékesen csókszokásokról is tudakozódtak a kérdezők. Kiderült, hogy a csókhossz házaspárok között legfeljebb 5 másodperc, hogy a 18-24 életév közötti korosztály a legcsókosabb: hetente átlagosan 11-szer tapadnak egymáshoz ajkukkal a párok. A tanulmányt ismertető The Daily Telegraph című brit lap arra a nemigen meglepő megállapításra is kitér, hogy minél idősebb egy házaspár, annál kevesebbet csókolózik.

A brit országos csóktérképet tekintve a kelet-angliaiak hetente 9 csókkal a legszorgosabb szájúak, a skótok viszont tartósabban teszik: náluk 28 másodperc az átlagcsókhossz.

Ami a felmérés komoly részét illeti: a szájon át történő lélegeztetés oktatásának bevezetését a tanárok 86, a diákok 78, a szülők 70 százaléka támogatja.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1943 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x